Év tanára/diákja díjak a szakképzési centrumnál

A Kaposvári Szakképzési Centrum tegnap tartotta az „Év diákja” és „Év tanára” díjak ünnepi átadó rendezvényét. 38 tanuló és 20 oktató részesült elismerésben, köztük barcsiak is.

Az oktatókat, diákokat Weimann Gáborné főigazgató köszöntötte. Mint fogalmazott, „... a motiváció ereje egyértelműen látszik diáknál, tanárnál egyaránt. Időt, energiát, sokszor magukat sem kímélve, a teljes tanéven át készültek, dolgoztak, küzdöttek azért, hogy a lehető legjobban teljesítsenek. „
A pedagógusok sorában Év tanára-díjban részesül a Kaposvári SZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium oktatója, Paluska Csaba Gyuláné, a Diákolimpiára történő sikeres felkészítői munkájáért.
Év diákja-díjat vehettek át a Kaposvári SZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium tanulói

Bagó Hanna Dóra a Diákolimpiai országos döntőjében, duatlon sportágban elért 1., úszás sportágban, 4 x 50 m leány gyorsváltó versenyszámban elért 1., valamint 100 m hátúszás versenyszámban elért 7. helyezésért.

Récsán Petra, Horváth Lara, Bozsó Míra a Diákolimpia országos döntőjében, úszás sportágban 4 x 50 m leány gyorsváltó versenyszámban elért 1. helyezésért.

Botos Nathaniel Ádám, Bedő Kornél, Trauzál Dominik, Jámbor Márton a Diákolimpia országos döntőjében, duatlon sportágban elért 1. helyezésért.

Bozsó Szonja a Diákolimpiai országos döntőjében, országúti kerékpár és duatlon sportágakban elért 1., úszás sportágban 100 m hátúszás versenyszámban elért 2., valamint 100 m gyorsúszás versenyszámban elért 3. helyezésért.

Minden tanévben, pályázat útján, egy kiemelt területen is díjazzák az oktatókat, ez idén a sikeres projektek témakör volt. Itt az egyik Év Innovatív Oktatója-díját, Gáspár Attila, vehette át, a Kaposvári SZC Barcsi Szakképző Iskola testületének tagja , a legtöbb szakmai projektet megvalósító oktatóként.

Ebben az évben először, hagyományteremtő szándékkal Év Partnere díjat is átadtak, a díjat egy, a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégiummal partneri kapcsolatban álló cég kapta, amely 3 szakmában valósít meg magas színvonalú szakmai képzést, 39 tanulóval létesített szakképzési munkaszerződést ebben a tanévben, és magasan kvalifikált szakemberekkel biztosítja a szakirányú szakmai oktatás személyi feltételeit is, a jól felszerelt tanműhelyek mellett. Jelen van az intézmények rendezvényin és támogatja is azokat., sőt szakmaválasztás előtt álló osztályokat is fogadnak. A díjat a Kaposvári Villamossági Gyár Kft-nek ítélték oda.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!