Felnőttképzések a DVK-ban

Felnőttek számára hirdet szakmai képzéseket a KSZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium a 2024/2025 tanévre.

Ingyenes erdésztechnikus, turisztikai technikus, valamint vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakmai képzések indulnak szeptembertől a DVK-ban felnőttek számára. Az iskolánkban meghirdetett, felnőttek szakmai oktatása keretében szervezett képzések érettségihez kötöttek, tehát a jelentkezés feltétele az érettségi bizonyítvány. Életkori megkötés nincs, bármilyen életkorban lehet jelentkezni. Az ingyenesség tekintetében a diploma és az OKJ végzettség nem minősül szakmának, vagyis a diploma mellé még két szakmát lehet iskolarendszerben ingyenesen szerezni.
A felvétel jelentkezés alapján történik. A felvételről az iskola igazgatója dönt – tájékoztat az intézmény weboldalán. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és beadásával lehet. A jelentkezési lap kapható az iskola titkárságán, illetve letölthető az iskola weblapjáról.

A jelentkezés határideje: 2024. augusztus 26.

Az egyes képzések a megfelelő létszámú jelentkezések esetében indulnak. Az érettségi utáni technikusi képzések 2 évesek, esti és levelezős munkarend szerint szervezik A diákoknak lehetőségük nyílik az egyes képzések rövidítésére, a korábban megszerzett végzettség, vagy az előzetes tudás beszámítására, így egyéni tanrend is kialakítható.

Fotó: illusztráció

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – "Benn a bárány, kinn a farkas"

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!