Indulhatnak az Ökumenikus Segélyszervezet nyári élménytáborai 

Rekordösszeggel zárult az Ökumenikus Segélyszervezet 2024 tavaszán is meghirdetett pénzadomány gyűjtése. Az így befolyt összegből rászoruló gyermekeknek szerveznek táborokat, valamint folytatják az egész tanévre kiterjedő Kapaszkodó programjukat.

A szervezet nyári élményheteinek célja, hogy esélyt adjanak a rászorulóknak a hátrányok ledolgozására, a gyermekkor soha vissza nem térő pillanatainak megélésére és a közösség erejének megtapasztalására.
Az egyéni adományozók mellett idén is több nagyvállalat is csatlakozott a felhíváshoz. Kiemelt szerepet vállalt a szervezet stratégiai partnere, a TESCO, akinek köszönhetően 50 millió forint adomány gyűlt össze, több mint 200 ezer megvásárolt kuponból. Ennek az adománynak az ünnepélyes átadóját Kastélyosdombón rendezték meg, 2024. június 10-én. 
A rendezvényen ismert önkénteseik: Katus Attila sportaerobik világbajnok és Wolf Kati énekesnő segített bepillantást nyerni a foglalkozásokba és a tábori mindennapokba. Az eseményen Hevesi Nóra, a TESCO Magyarország kommunikációs vezetője, ünnepélyes keretek között adta át a rekordösszegű adományt Lehel Lászlónak, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójának.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!