Iskolakezdési adománygyűjtés Barcson

A Barcsi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat augusztusban iskolakezdési adománygyűjtést szervez a hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik részére. Az esemény célja, hogy a rászoruló családok felkészülését megkönnyítsék az iskolakezdés időszakában, és ehhez a közösség segítségét kérik.

A szervezők szívesen fogadnak tartós élelmiszereket, így például lisztet, cukrot, száraz tésztát, rizst, tejet és étolajat, valamint édességeket, mint kekszet, nápolyit és csokoládét. Emellett tisztálkodási és tisztítószereket is várnak, többek között tusfürdőt, sampont, szappant, valamint mosószert és öblítőt. Az iskolai felszerelések, mint füzetek, ceruzák, tollak, rajzlapok is nagy segítséget jelentenek a gyermekeknek.

Az adománygyűjtés helyszíne a Lidl parkoló melletti füves terület lesz, ahol az adományokat a következő időpontokban lehet leadni: 2024. augusztus 22-én és 23-án, 8:00 és 16:00 óra között. 

A Barcsi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat örömmel várja a hasznos tárgyi adományok felajánlását is, amelyeket az esemény helyszínén tudnak átadni munkatársaiknak. A közösségi összefogás ereje segítheti a gyerekeket és családjaikat az iskolakezdés sikeres megoldásában!

Fotó: illusztráció

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!