Itt van május elseje...

Fúvós zeneszóra ébredt a város, és felvonulással kezdődött meg a május elsejei programsorozat Barcson.
 

Somogytarnócán és Drávaszentesen is áll májusfa a faluháznál, Barcs belvárosában ezúttal nem emelkedik majd díszes fa, viszont több háznál, intézménynél igen. A KSZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium diákjai pl. egy igazán magas és pompás májusfát állítottak.
A Dráva Coop Zrt. által újraélesztett és társszervezett felvonulás is megkezdődött. Már hét óra előtt gyülekeztek a résztvevők a hagyományt felfrissítő házigazdája irodájánál. Feldíszített járgányok érkeztek ide, a két kerekűtől a nyolc-tíz kerekűig, személy szállításra alkalmas vagy munkagép egyaránt részt vett a menetben.
A szórakoztató programok 15 órakor kezdődnek a szabadidőközpontban. A gyermekeket légvár és körhinta várja, a felnőtteket 16 órától a Vénusz Mazsorett Csoport és a Podravina Horvát Hagyományőrző Egyesület műsora, majd Oláh Gergő, Lipics Barna váltja egymás a színpadon. Találkozunk a Tánc világnapja alkalmából a városi rendezvényen bemutatott produkciókkal is, hisz érkeznek este a Kis-Boróka, a Boróka Táncegyüttes tagjai és a Kapronczai AMI társastáncosai. 20 órától a Tajtiboy zenél a Szabadidőközpontban.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!