Szezonnyitó a barcsi fürdőn

Az első melegebb napok megnyitják a fürdőszolgáltatások teljes skáláját, egy jó kis tambura koncert pedig megnyitja a nyári szezont a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központban. Holnap már indul a buli!
 

Szó szerint is indul a buli, és átvitt értelemben is. Az előző évi nagy siker után ismét megérkezik a barcsi fürdőre a Poklade tamburazenekar. Az élmény medence és az uszoda közötti már jól ismert színpadon 17 órától hallható és látható a csapat. Apropó uszoda! Májusban beindult a szabadtéri medencék többsége, a termál, a gyermek, most az uszoda is birtokba vehető lesz már, az amúgy folyamatosan működő élményszolgáltatások mellett.
Dr. Otártics Máté, fürdőigazgató szerkesztőségünknek elmondta, a Pokládé nem csak a fürdő szezont nyitja meg, hanem a nyári kulturális programok sorát is. Júliusban több alkalommal is kínálnak majd éjszakai fürdési lehetőséget, és vízi-mozit is.
A szombati koncert minden fürdővendég számára ingyenes, de rendezvényjegy is vásárolható a bejáratnál, vagyis nem csak medencéből élvezhető a tambura muzsika.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – "Benn a bárány, kinn a farkas"

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!