Szombat esti felvonulással indul a veterán autók hétvégéje

Szombaton és vasárnap is veterán autókkal találkozhatunk Barcson. 2024. június 22-én este 8 órától másnap estig, ritkán látott autócsodák gurulnak a város utcáin, és várják az érdeklődőket.

Napok óta – hírnökként – egy klasszikus Trabant képe díszeleg a Csillag körforgalomban, előfutáraként a hétvégi eseményeknek. Mint arról mi is beszámoltunk korábban az idei évben is megrendezi Veterán és Hobbijármű találkozóját és börzéjét a Barcsi Veterán Autó-Motor Klub. Június 23-án különböző életkorú, származású, márkájú, kettő, három, négy és hat kerekű várja majd a Dráva parton az érdeklődőket. A rendezvény beharangozója szombaton, 20 órakor kezdődik a Mobilitási Központnál, a kikötőben. A barcsi klub tagjai végiggurulnak a városon járgányaikkal. A vasárnapi találkozó népszerűsítéseként a menet a kikötő – Bajcsy-Zsilinszky utca – Erkel Ferenc utca – Mező utca útvonalon halad a Csillag parkolóig.
Másnap, 2024. június 23-án, 10 órától már családi és szórakoztató programok is segítik a kellemes időtöltést a veterán járgányok társaságában. Lesz csillámtetkó, gipszfestés, dekopázs, medálszínezés, sakkverseny, veteránjárműves kvíz, délután pedig rockzene. 14 órától fellép a valaha volt Messenger, vagyis az Old School Buddies. A rendezők közel kétszáz jármű érkezését várják.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!