Tanévkezdés és kollégiumi beköltözés Barcson 

Már csak alig egy hét és kezdetét veszi a 2024/2025-ös tanév Barcsi középiskolákban már nagyon v árják a diákok visszatérését.

A Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium, valamint a KSZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium is fontos eseményekkel várja a tanulókat.
A Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium tanévnyitó ünnepségére szeptember 2-án, 8:30-kor kerül sor az iskola aulájában. Az első napon osztályfőnöki órák segítségével ismerkedhetnek meg a diákok az új tanév rendjével és tankönyveikkel. Fontos információ, hogy szeptember 1-jén, vasárnap 16:00-kor szülői értekezletet tartanak az új diákok (9knya, 9b) szülei számára. A kollégiumi beköltözésre szintén ezen a napon, 14:00-tól kerül sor, a kollégiumi szülői értekezlet pedig 17:00-kor kezdődik az iskola aulájában. A diákok számára pedig augusztus 29-30-án Verébtábor szerveznek.
A KSZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium kollégistái szeptember 1-jén, vasárnap, 12:00-tól költözhetnek be a kollégiumba Barcson és Középrigócon is. Ezen a napon 16:00-kor minden osztálynak szülői értekezletet tartanak az iskolában. Az iskolai tanévnyitó ünnepségük szeptember 2-án, hétfőn, 8:00-kor kezdődik.

Fotó: illusztráció 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!