Újabb szezont nyitott a Mobilitási Központ

Barcsról és Budapestről érkeztek az első napon vendégek a Mobilitási Központba. 2024-ben szeptember 30-ig üzemel a turisztikai célú beruházás.

A túrázóknak megpihenést, felüdülést biztosít a kikötőben álló szolgáltatóház, az indulni készülőknek tájékozódást nyújt túraútvonalak, választható utazási eszközök tekintetében, a helyben maradóknak pedig szállás és étterem választékot kínál. Mind ezek mellett a Drávamente növény és állatvilágát is megismerhetik a betérők. Az interaktív és okos táblák még játéklehetőséget is nyújtanak.
Május másodikán, az idei nyitás napján elsőként egy barcsi házaspár ismerkedett a ház nyújtotta lehetőségekkel, majd egy turistacsoport is. Budapesti nyugdíjasok jöttek Nagyatádról Barcsra. A három klubból érkezett kirándulók Drávaszentesen is jártak, ahol a már megújult kiállítással és az állatokkal is ismerkedtek a Duna Dráva Nemzeti Park bemutatóközpontjában. A Mobilitási Központban betekintést nyertek Barcs századfordulós életébe, majd virtuális vízitúrára indultak, mely nagyon megnyerte tetszésüket. Délután már a kölcsönözhető kerékpárok kapták a főszerepet, és remélhetően hamarosan a zenés esték is beindulnak. Minden hónap végén pedig elődás várja majd az érdeklődőket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!