Van kuruc és labanc pálinka is
Másként készül a kuruc és másként az úgynevezett labanc pálinka – tudtuk meg a többszörös díjnyertes Tóth Tamástól, aki saját pálinkáriumára méltán lehet büszke Barcson. A pálinkát szerető és készítő ember azonban odafigyel arra, hogy miből is főz, ez pedig már a gyümölcs érése előtt is figyelmet érdemel.
Kis szélsőséggel mondható, hogy pálinkát főzni mindenből lehet, aminek cukortartalma van – mindezek ellenére óva int a céklapálinkától például, amely szintén egy szélsőséges terméke a magyar pálinkatörténetnek. Tóth Tamás műhelytitkait – illetve azok egy részét – a hétfői Barcsi Krónikában is bemutatjuk a Híd Televízióban.
2017. március 10.
Műsorajánló
Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!
Gróf Széchényi Ferenc leszármazottja a HÍD Televízióban
Képújság
Legfrissebb hirdetéseink!