Jutalom a kerekezőknek

PTE Zöld Egyetem Program és a PTE Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatósága kerékpáros nyereményjátékot hirdetett a PTE munkavállalói részére március 25. és augusztus 2. között „Járj két keréken dolgozni az Egyetemre!” címmel. Mindazokat, akik a megjelölt időszakban legalább 30 alkalommal kerékpárral, e-kerékpárral, rollerrel, e-rollerrel, segway-jel érkeztek munkába, szeptember 17-én díjazták a PTE Kancellária Szekciótermében. 

A munkavállalóknak a részvételhez dátumbélyeggel ellátott fotókat kellett készíteniük, melyeken jól látható a használt jármű és az egyetemi telephely is, majd ezeket kellett feltölteni a játék weboldalára. Munkanaponként egy PTE-polgár egy fotót tölthetett fel, egy játékos pedig legalább 30, maximum 40 fotót regisztrálhatott. Kulcsár Tünde, a PTE Zöld Egyetem Program koordinátora köszönetett mondott minden résztvevőnek, mint mondta, örül, hogy a megmozdulás ilyen sikeres volt.
A nyereményjátékkal szerették volna  felhívni a figyelmet a környezeti fenntarthatóságra, az egészséges, sportos életmódra, valamint célja volt az alternatív közlekedési formák népszerűsítése is.  

Mindenki garantált tárgynyereményben részesült, aki regisztrált és teljesítette a játék feltételeit. Azok között pedig, akik 40 alkalommal is zéró emissziós eszközzel érkeztek munkába a sajtónyilvános esemény keretében PTE ruházati csomagot sorsoltak. A főnyereményt dr. Bandi Szabolcs Ajtony vehette át.
Navreczki Fanni PTE Zöld Egyetem Program programmenedzsere arra hívta fel a figyelmet, hogy a héten zajlik az Európai Mobilitási hét, melyből az intézmény ugyancsak kiveszi a részét. Az egyetem karain és partnerintézményeiben egyebek mellett biciklis reggelivel és nyereményjátékokkal kedveskednek a környezetkímélő közlekedési eszközzel érkezőknek. A PTE Zöld Egyetem Program emellett színes és izgalmas programokkal jelen lesz a XIII. Tudományfesztiválon is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz - Horváth Gábor

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!