Kedden indul a 17. Ördögkatlan Fesztivál

Napokon belül indul Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja. Július 30-án kezdetét veszi a 17. Ördögkatlan Fesztivál, melyen egészen augusztus 3-ig változatos programok várják az érkezőket, mentés másként jelszóval. Vagyis múlt mentés, hagyomány újrateremtéssel. Az Ördögkatlan Fesztivál 66 színházi előadást, 119 zenei programot, 36 családi és 33 irodalmi programot, valamint 48 workshopot és 26 kiállítást kínál ebben az évben.

 

A bama.hu úgy fogalmazott, Pécstől délre, a kiváló magyar borok vidékén, két faluban (Nagyharsány, Beremend), a Szoborparkban, a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben kerül sor az Ördögkatlan Fesztivál eseményeire. Az Ördögkatlan Fesztivál több száz programmal várja látogatóit, melyek között szerepelnek a Magyar Zene Háza, a Hagyományok Háza, valamint sokféle színházi társulat produkciói.
2024 szenzációjának ígérkezik a Vízhang-koncert, ahol a beremendi strand medencéjére épített színpadon Dinyés Dániel vezetésével csendül fel Wagner, Vivaldi, Verdi és Liszt muzsikája. A fesztivál teljes programja megtalálható az Ördögkatlan weboldalán.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!