Kilenc káreset jutott szerdára

Egymásba hajtott három személykocsi szerda délelőtt Siófokon, a Posta utcában. A 7-es főút városi szakaszán, a Szabadifürdő Vasútállomás közelében történt karambolhoz a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a balesetben jelentősebben károsodott járművet. A három autóban összesen öten utaztak, a mentők két sérültet szállítottak kórházba.

Lángra kapott az aljnövényzet Kaposváron, a Somhegyi és a Kerék utca kereszteződésénél. Mintegy 1 hektáros területen égett a száraz avar és a tűz veszélyeztette a közeli erdősávot. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. 

Az esti órákban árokba hajtott egy személyautó Somogyvámosnál. A járműben csak a sofőr utazott, aki ki tudott szállni az autóból, sérülései miatt azonban a mentők kórházba szállították. A somogyvári önkéntes és a marcali hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. 

Lángok csaptak fel egy személyautó motorteréből Kaposváron, a Léva közben. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a tűz nem terjedt át az ott parkoló többi gépkocsira.  

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerda éjszaka, Marcalinál. A jármű automatikus üzenetet (e-call) küldött a segélyhívó számra. A jelzést követően a vármegyei műveletirányítási központ a GPS adatok alapján a marcali hivatásos tűzoltókat riasztotta a helyszínre, ahol a gépkocsit fejtetőre borulva találták meg. Az autóban összesen hárman utaztak, egyiküket a mentők kórházba szállították.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – "Benn a bárány, kinn a farkas"

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!