Razziákkal tűzdelt hétkezdet

Kaposváron és Pécsett is egy napos razziákat tartottak a napokban. Hét óra alatt 63 szabályszegőt mértek be a rendőrök pl. a somogyi megyeszékhelyen és környékén.

A közutak legfőbb gyilkosának még ma is a gyorshajtás számít. A járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. Éppen ezért, a somogyi rendőrök az év minden egyes napján, vármegye szerte végeznek sebességellenőrzéseket, melyek célja a jogkövető magatartásra ösztönzés, és ezáltal a személyi sérüléses közúti balesetek, valamint a halálos áldozatok számának visszaszorítása, olvasható a tájékoztatójukban. Mint írták, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei május 31-én Kaposváron, és vonzáskörzetében átfogó, intenzív ellenőrzést tartottak, a sebességhatárok betartását vizsgálták. A hét órán keresztül tartó akció ideje alatt a járőrök 63 gépjárművezetővel szemben intézkedtek sebességtúllépés miatt..
Június 4-én a Pécsi Rendőrkapitányság illetékességi területén közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a rendőrök, amely során 67 közlekedőt ellenőriztek és összesen 58 szabálysértést állapítottak meg. A két legtöbbet előforduló szabálytalanság a biztonsági öv használatának elmulasztása és az elsőbbségi jog meg nem adása volt.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!