Fejlesztési helyzetkép

Barcs Város Képviselő Testülete 2024. március 14-én elfogadta az idei költségvetés tervezetet. Ebben szerepelnek a fejlesztések is, melyekről a település polgármesterét a HÍD Televízió is kérdezte.
 

A folyamatban lévő fejlesztések kapcsán jó hírrel szolgált Koós Csaba. Az energia-pályázatban szereplő Deák Sportcsarnoknál és 6 önkormányzati intézménynél a közbeszerzés sikeres volt, a beérkező ajánlatokat az apparátus a múlt héten átnézte, a héten várható az eredményhirdetés. A sportcsarnok felújítására hat cég pályázott, az intézmények napelemmel való felszerelésére különböző pályázatok érkeztek (5-7), minden egyes pályázó megfelelt a kiírásnak, az anyagot visszaküldték Dombóvárra a közbeszerzőhöz, és, ha ő átnézte, akkor a jövő hét folyamán összeülhet a bizottság és meghozzák a döntést a különböző pályázatok nyerteseiről. Ha ez is megtörténik akkor már csak a kivitelezői szerződések aláírása lesz hátra, és remények szerint április elején elindulhat a sportcsarnok felújítása.
Azt is megtudtuk, hogy közbeszerzés alatt van a Somogyi Béla utca új útburkolatjának készítése is. Az Élhető város program tervei is hamarosan közbeszerzésre kerülnek, itt négy pályázatot írtak ki, melyekre az ország bármely kivitelezője adhat be ajánlatot, akárcsak a Deák Sportcsarnok és a napelemes beruházás esetében. Az elképzelésekről heteken belül részletekkel is szolgálnak.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!