Marad még a tavaszi nyár, egy napra biztosan

Továbbra is a napsütésé lesz a főszerep, a hőmérsékletek pedig elérhetik a 27-28 fokot. A szél azonban megerősödik, ami jelzi, hogy holnapra megváltozik az idő.
 

Egy közelgő hidegfront előterében ma még marad a déli áramlás, a hőmérsékletek több fokkal az ilyenkor szokásos felett alakulnak. A front valamikor az éjszakai órákban éri el hazánkat, számottevő csapadék azonban nem várható, legfeljebb néhol fordulhat elő átmeneti zápor. Szerda napközben már átvonul felettünk a hidegfront, mögötte változóan felhős, szeles idő várható 20 fok közeli hőmérsékletekkel. Csütörtökön már ismét melegszik a levegő, kellemes tavaszi idő várható, írta a kapos.hu, Szalinay Tibor előrejelzése alapján.
Az idokep.hu úgy fogalmaz, ma délután 30 fokig emelkedik a hőmérséklet. Szerdán sok fátyolfelhő szűrheti a napsütést, napközben a Dunántúlon és az északi tájakon vastagodni kezd a felhőzet. Egy hidegfront érinti hazánkat, melynek hatására többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik az északnyugati szél. Jelentős csapadék azonban nem érkezik, néhol északon fordulhat elő zápor, akár zivatar. Nagy hőmérsékleti kontraszt alakulhat ki a nyugati és a keleti tájak között. Délután a Dunántúlon 14-20, a Dunától keletre 21-27 fokra van kilátás.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!