Igazi nyári fürdőhangulat a Poklade zenekarral

Közel ezer fős vendégforgalmat hozott a meleg hétvége és a vendég tamburazenekar a barcsi gyógyfürdőre. A szezonnyitó igazán forró hangulatúra sikerült.

Mint arról mi is beszámoltunk, 2024. június 8-ára hirdette meg a Barcsi gyógyfürdő és Rekreációs Központ az idei nyári szezon nyitó rendezvényét, melyre a mohácsi Poklade zenekart hívták. A tambura zenekar, a horvát és makedón dallamok az előző évi nagy sikere után ismét buli hangulatot teremtettek a fürdőn. A medencékben többen táncoltak, énekeltek és valaki mindig videózta vagy fotózta a fiúkat. A műfaj nemzetközileg is elismert képviselői második alkalommal jöttek Barcsra, de mint megfogalmazták, biztos találkozunk még velük, mert szívesen jönnek ide máskor is.
dr. Otártics Máté, a fürdő igazgatója elmondta, hogy nagyon sikeres volt a vendégforgalom szempontjából is ez a hétvége. Ugyan áprilisban már voltak 5-600 fős napok, most azonban, szombat és vasárnap is, 900 fő feletti forgalmat hozott a 30 fok feletti hőmérséklet, és a szezonnyitó zenei program.
Azt is megtudtuk a vezetőtől, hogy zenei csemegékből és strand programokból nem lesz hiány. Kéthetente számíthatunk meglepetésekre.
A folytatásban éjszakai fürdőzések jönnek, az első július 6-án, este nyolc órától várják a vendégeket és éjfélig az Effect zenekar szolgáltat élő muzsikát.
Két hét múlva újabb éjszakai programra csalogat a vezetőség, akkor a Sugár Band fog zenélni, július végére pedig megérkezik a nagyon várt vízi mozi, egy premier filmmel. Augusztusra is marad még kísérő program, éjszakai fürdő, DJ, és nyárzáró programokat is terveznek helyi fellépőkkel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!