Közelegnek a júniusi ballagások

Alig néhány nap van hátra a 2023/24-es tanév végéig. A nyári vakáció előtti utolsó tanítási nap június 21. (péntek). Az általános iskolákban gyakran ezen a napon tartják a nyolcadik osztályos diákok ballagásait. Egyes iskolák azonban ettől a dátumtól eltérnek; van, ahol június 22-én lesz majd a nyolcadikosok búcsúztatása, vagyis a tanév zárását követően, és van, ahol egy nappal korábban. A barcsi iskolákban szombaton lesznek a ballagások.

A két barcsi általános iskolában jelenleg tanítás nélküli munkanapok vannak, készülnek a bizonyítványok, és készülnek az évzárásra, a tanév utolsó napjainak programjaira. A szerda, csütörtök mindkét helyen sportnapokat és diáknapokat hoz, valamint kezdődik a végzősök búcsúztatása is. A Barcsi Arany János Általános Iskolában csütörtökön délben utoljára ülnek egy asztalhoz a nyolcadikosok osztályfőnökeikkel és az igazgatóval. Az ünnepélyes búcsúebédnél a hetedikesek szolgálnak fel. Itt a ballagás 2024. június 22-én, 10 órakor kezdődik melyen a végzősök és a búcsúztatók vesznek részt.
A Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában a pénteki utolsó tanítási nap egyben a bolondballagás is, délután alsós tanévzáró lesz, 2024. június 22-én pedig, szombaton, 8:30 kezdéssel, felsős tanévzáró, majd ballagás. A bankettet csütörtök este tartják.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!