Intenzív mazsorett edzés

Komoly fejlesztő munka indult a héten a Vénusz Mazsorett Csoport tagjai számára, persze a jókedv sem marad el, és még egy kis versengésre is lehetőség nyílik.
 

Csapatépítő játékok, mozgásfejlesztés táncos mozgásformák segítségével, vagy épp új technika gyakorlása jellemezi a barcsi mazsorettek napjait a héten. Pávics Judit , a csoport vezetője számolt be szerkesztőségünknek a hétfőn indult közös munkáról. Mint fogalmazott, már nem újdonság a nyári, közös, egy hetes tréning a csapat tagjai számára, hisz minden évben tartanak egy intenzív kurzust, ami sok mindenre lehetőséget ad. Pl. különböző eszközök használatát tanulják, bot, szalag és pom-pom gyakorlatok is vannak. A fejlesztés a technikai gyakorlatok során versenyzési lehetőséget is biztosít, így kiderül a nap zárásaként, hogy melyik volt a legjobb csapat az adott napon.
Pávics Judit elmondta: örül, hogy egy kivétellel a csoport minden tagja részt vesz ebben a csapatépítő munkában, ráadásul mind a három korosztály együtt dolgozik, 7-21 éves korig, így összehangolódhatnak. Az intenzív munka és a hangulat a legkisebbeket is magával ragadja, nem fáradnak, a beszámolók szerint még este, odahaza is folyamatosan gyakorolnak, nagyon jól érzik magukat. Hétvégén pedig már újabb fellépés vár rájuk, Balatonmáriafürdőre utaznak a Barcsi Városi Fúvószenekarral, a hagyományos fúvószenei találkozóra.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!