Rengeteg dolguk akadt a hétvégén Barcson a tűzoltóknak 

Tizennyolc műszaki mentéshez, valamint egy tűzesethez riasztották a somogyi tűzoltókat a rövid hétvégén. Többnyire kidőlt fák és leszakadt faágak eltávolításánál kérték az egységek segítségét, leginkább Barcs térségét érintette a vihar.

Szombaton villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Balatonkeresztúron, az Iskola utca és a Rákóczi utca kereszteződésében. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt. A marcali hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben összesen négyen utaztak, ám egyikük sem sérült meg.
Több, mint tízszer kérték a somogyi tűzoltók segítségét a péntek esti viharos szél okozta károk felszámolásához. Barcson a Béke utcában egy letört faág veszélyeztette az arra közlekedő gyalogos- és járműforgalmat. A Kossuth Lajos utcában pedig a villanyvezeték tartotta a leszakadt faágat, tíz méter magasan. A barcsi és a nagyatádi hivatásos tűzoltók mindkét helyszínen létraszerről, motorfűrésszel eltávolították a veszélyes faágakat. Barcson a Vak Bottyán utcában két fa ága tört le és teljesen elzárta az utat az arra közlekedők elől, míg a Szent László utcában a sportcsarnok tetejére hasadt egy faág. A város hivatásos tűzoltói láncfűrésszel megszüntették a veszélyt.
Két gépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Siófokon, a Dózsa György utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket, amelyekben összesen négyen utaztak. A balesetben senki sem sérült meg.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Jubileumi Koncert - 50 éves a Barcsi Városi Fúvószenekar

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!